Вишиванка – символ української душі

  • 651

Фото без опису

Щороку у середині травня відзначають День вишиванки. Завдяки хоробрості, мудрості наших захисників, сміливості всіх українців та українок про Україну тепер знають у всьому світі. Наша держава - це справжній символ боротьби за свободу.

Сьогодні у часи військової агресії  ми, українці, ще більше шануємо свою вишиванку, адже це не просто одяг, а частина душі, частина становлення нації. Українська вишиванка пройшла тернистий шлях крізь віки, і залишилась взірцем патріотизму для мільйонів українців – це наш генетичний код та глибока любов до неньки України і рідної землі. Вишита сорочка – символ єдності, підтримки і солідарності, невід’ємна частина духовної культури українського народу. Ми переконані, що ніякий загарбник, що підло вдерся на територію України та підступно вбиває наших воїнів-захисників, патріотів своєї землі, нищить квітучі українські села і містечка, ніколи не зможе стерти з душі кожного українця його любов до рідної землі, мови, історії, звичаїв, символів.

Цьогорічна весна об’єднала нас, як ніколи, ми віримо у Збройні сили України, долучаємося та допомагаємо на різних  фронтах та чекаємо на велику Перемогу над російським окупантом.

Працівники Маневицької селищної ради на чолі з керівництвом, також постійно доєднуються до різних благородних справ, пришвидшуючи нашу Перемогу, а сьогодні, у День вишиванки, на знак пошани до усього українського народу, який дає гідну відсіч агресору, одягнули різнобарвні вишиванки, щоб ще раз продемонструвати безмежну силу та любов до України.    

Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам!