ВСЕСВІТНЯ ПРОДОВОЛЬЧА ПРОГРАМА ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ ЩОДО НАДАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ПЕРЕСЕЛЕНИМ ОСОБАМ НА ТЕРИТОРІЇ МАНЕВИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  • 598

Фото без опису

На підставі укладеної з Маневицькою селищною радою угоди Всесвітня продовольча програма Організації Об'єднаних Націй (ВПП ООН) запроваджує програму грошової допомоги для переміщеного населення на території нашої громади.
Програма передбачає підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які втратили засоби до існування та заощадження та покладаються переважно на гуманітарну допомогу, підтримку родичів та громади.
Багатоцільова грошова допомога має на меті доповнити допомогу, яку надає держава, і підтримує людей, які були змушені покинути домівки через російську агресію.
Розмір цієї допомоги становить 2220 грн на одного члена сім’ї вимушених переселенців, максимальний обсяг допомоги на одну сім'ю становить 6660 грн.
Готівкові кошти будуть надсилатися через Western Union на ім’я основного одержувача сім’ї.
Тривалість програми залежить від наявності фінансування та буде оголошена своєчасно.
Отримати ці виплати можуть громадяни, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи (ВПО).


Для отримання допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) необхідно:

1) Звернутись з 11 травня 2022 року до Відділу «Центр надання адміністративних послуг» за адресою смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34А для отримання талону з QR-кодом. (Талон з унікальним кодом для подачі заяви буде видаватись із розрахунку - один на сім’ю);

2) Самостійно відсканувати QR-код на виданому талоні, заповнити електронну форму та отримати підтвердження реєстрації у системі;

3) Як тільки буде проведений платіж, отримувачу надійде SMS із кодом переказу та деталями щодо отримання коштів.

З цим кодом та документом, що посвідчує особу, необхідно підійти до відділення банку партнера Western Union, і отримати кошти готівкою або оформити переказ на свою банківську карту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису