Вшанували ветеранів та пам’ять усіх українців, хто боровся із нацизмом у Другій світовій війні

  • 363

В ці дні ми вшановуємо ветеранів та пам'ять тих, хто боровся із нацизмом у Другій світовій війні, яка залишила глибокі рани в минулому майже кожної нашої родини. Український народ зробив значний внесок у перемогу над нацизмом. Ми усі добре знаємо, яку ціну заплачено у кривавій та жорстокій війні, де загинули мільйони людей,  адже це була спільна перемога десятків країн і народів. Сьогодні на українських землях знову проливається кров, гинуть наші воїни-захисники, які  боронять від імперських амбіцій підступного російського загарбника нашу свободу та  незалежність, право жити у вільній, демократичній країні.

Вшанувати подвиг українського народу у Другій світовій війні, та усіх, хто пережив роки окупації та концтаборів, хто піднімав із руїн і відбудовував нашу державу, прийшли Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, голова селищної організації ветеранів війни і праці Дмитро Фальковський, працівники селищної ради, які  поклали квіти до підніжжя Братської могили і Меморіалу Слави, що у селищі Маневичі.

«У час російсько-української війни ми як ніколи переосмислюємо, якою ціною далася українцям перемога над нацизмом та віримо, що буде перемога й над російським окупантом. Шануймо пам’ять про наших Героїв, які вистояли тоді і Героїв, які віддають своє життя тепер за наше  з вами майбутнє»,  - зазначив очільник громади Олександр Гаврилюк.

800