У Троянівці попрощалися з загиблим воїном Олексієм Вациком

  • 798

Фото без опису

 

Сьогодні на Маневиччині  скорботний день – в останню путь провели воїна-захисника Олексія Вацика, земляка, вихідця із села Троянівка. Клята війна обірвала молоде життя, залишивши осиротілим однорічного сина та молоду дружину. Він загинув біля села Оріхове Запорізької області від рук мерзенних окупантів, які вдерлися на українську землю.
Напередодні вночі, жителі села навколішках зустрічали Героя, який гідно захищав Україну від російського агресора ще починаючи з 2014 року. Біля будинку, де виріс Олексій пройшла церемонія прощання, а потім у місцевому храмі священнослужителями було проведено Панахиду за упокій душі українського воїна Олексія Вацика.
Поховали військовослужбовця з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі. Уся Маневицька територіальна громада глибоко сумує та співчуває рідним та близьким Олексія. Ніщо не заповнить той біль втрати, який назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна слава та пам’ять Герою!  СЛАВА ГЕРОЯМ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису800Фото без описуФото без опису