Разом ми непереможні!

  • 328

Фото без опису

Українська держава переживає непрості часи. Російський агресор, що увірвався на наші землі вбиває дітей, жінок, мирних жителів, нищить інфраструктуру у містах та селах. Багато людей були змушені залишити свої домівки та переїхати у більш безпечні місця, а ще більше залишилися в своїх напівзруйнованих населених пунктах, проживаючи в нелюдських умовах, ховаючись від постійних, безжалісних обстрілів окупантів без ліків, їжі та води. Сьогодні кожен свідомий громадянин розуміє, що ворога можна зупинити тільки об’єднавши зусилля на усіх фронтах.

Приємно, що з початку війни вагомий внесок щодо підтримки Збройних сил України, формувань територіальної оборони, людей, які потребують допомоги, роблять наші волонтери, небайдужі жителі, релігійні громади, а це вихідці з Маневиччини, діаспора Італії, Німеччини, Ізраїлю, Бельгії, США та інших країн, закордонні партнери та друзі з Польщі та Литви.

У Маневицькій громаді практично немає жодної сім’ї, яка б не долучилася до такої благородної справи задля наближення Дня Перемоги над російським окупантом.  В селищі Маневичі  діє «Волонтерський центр» куди майже щоденно прибуває волонтерська допомога з різних куточків світу. Центр є координаційним осередком з сортування, комплектування та відправлення отриманої гуманітарної допомоги для ЗСУ, та жителів постраждалих районів держави. За період роботи вже відправлено близько 50 тон продуктів харчування, 14 тон непродовольчих товарів, 4,5 тон медикаментів, 12 тон сіток, та 5 тон одягу. На постійному зв’язку з нашими партнерами та волонтерами знаходиться керівництво громади. Завдяки спільним зусиллям селищної ради, волонтерів, жителів громади для ЗСУ було придбано  та передано більше 10 автомобілів.

Вчора від друзів з Польщі та Литви знову надійшла допомога. Зокрема, для наших вогнеборців було передано нове  спорядження для виконання своїх завдань. Щира подяка усім хто долучається до благородної справи. Дякуємо Вам Друзі! Разом ми сила! Разом ми непереможні. Вперед до Перемоги! Слава Україні!