ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МАНЕВИЧЧИНИ!

  • 874

Відповідно до Закону України “Про основи національного спротиву” органи місцевого самоврядування на підпорядкованих територіях можуть утворювати добровольчі формування територіальних громад (ДФТГ). Такі формування створюються для виконання завдань територіальної оборони в межах територіальної громади і складаються з її жителів. 

Запрошуємо Вас долучитися до добровольчого формування територіальної громади, якщо Ви: 

• громадянин України віком від 18 років, який проживає на території Маневицької територіальної громади;

• маєте бажання стати на захист своєї родини та населеного пункту в якому проживаєте.

Наголошуємо, що на даному етапі проводиться лише реєстрація бажаючих долучитися до формування. 

Про дату проведення зборів ініціативної групи жителів територіальної громади у присутності командира військової частини Сил територіальної оборони Збройних Сил та уповноважених представників селищної ради, на яких буде прийнято рішення про створення добровольчого формування та рішення про затвердження кандидата на посаду командира добровольчого формування буде повідомлено додатково. 

Отримати більш детальну інформацію та зареєструвати свою кандидатуру до участі у ДФТГ ви можете у секторі цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи виконавчого комітету Маневицької селищної ради, за адресою: вулиця Незалежності, 30, смт Маневичі, або зателефонувавши за телефоном 096-8873028.