Обмінялися досвідом та обговорили проблемні питання розвитку громад

  • 459

Фото без опису

Нещодавно до Маневицької селищної ради з робочим візитом завітали колеги з Шацької територіальної громади на чолі з заступницею селищного голови Людмилою Єрофєєвою. Гостей цікавила діяльність та функціонування комунальних підприємств Маневицьке ВУЖКГ та «Маневицький райсількомунгосп», організація робіт з благоустрою населених пунктів і поточна, щоденна робота відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. На усі питання, які цікавили колег керівництвом Маневицької селищної ради було надано вичерпні відповіді.
«Ми завжди раді можливості обміну досвіду з нашими колегами, адже це безумовно сприяє ефективному господарюванню кожної  із громад», - зазначив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.
Під час спілкування представники Маневицької та Шацької селищної ради поділилися проблемними питаннями з якими щоденно стикаються у своїй роботі враховуючи реформу децентралізації та своїм позитивним досвідом розвитку громад в цілому.
Також гості з Шацька мали змогу оглянути об’єкт культурної спадщини, музей одного експоната «Маневицький човен – моноксил».