Голова громади провів виїзний прийом громадян у Цмінах

  • 443

Фото без опису

Одним із дієвих інструментів з вивчення та вирішення проблем жителів громади є проведення виїзних прийомів громадян. Згідно плану роботи Маневицької селищної ради та графіку виїзного прийому громадян керівництвом селищної ради, голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк вчора зустрівся з жителями села Цміни.

Під час тривалого діалогу між очільником селищної ради та мешканцями села, за участю старости населених пунктів Цміни, Козлиничі, Мала Ведмежка, Підгаття та Хряськ Олександра Мурашка, обговорювалися актуальні питання, які стосувалися ремонту доріг та встановлення вуличного освітлення. На зустрічі з головою громади піднімалося питання щодо заміни постачальника електроенергії для споживачів по вулиці Молодіжна, що дасть змогу купувати електроенергію за тарифом на рівні 1,68 гривні за 1кВт. та мешканців села з проханням допомогти в підключенні електропостачання та проведення водопостачання до 26 будинків по вулиці Лісова.

Хвилюють громадян і питання земельної сфери та отримання сертифікатів майнового паю місцевим сільськогосподарським підприємством «Зоря».

За результатом виїзного особистого прийому громадян Олександр Оксентійович  надав відповідальним посадовцям селищної ради доручення  для подальшого розгляду у межах повноважень органів місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без описуФото без опису