Вшанували визволителів Маневицького краю

  • 1828

Рокам не стерти з пам’яті українського народу великий подвиг, який здійснили воїни, звільняючи свій рідний край від фашистських загарбників. Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про їх героїзм та вдячність за життя на вільній землі живе вічно.

3 лютого Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, голова селищної організації ветеранів війни і праці Дмитро Фальковський та виконуючий обов’язки начальника першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітан Юрій Мізюк поклали квіти до Братської могили, адже саме у ці дні ми відзначаємо чергову річницю звільнення селища від фашистських окупантів. Присутні на заході громадськість Маневич, керівництво та працівники селищної ради низько схиливши голови спільною молитвою та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх загиблих, які поклали своє життя за визволення Маневиччини.

Цього ж дня, Олександр Гаврилюк та Дмитро Фальковський  вшанували пам’ять полеглих воїнів під час Другої світової війни та поклали квіти на Меморіальному комплексі на честь воїнів-визволителів, що знаходиться на 193 висоті у селі Чарторийськ.