У Малій Ведмежці та Черевасі відбулися виїзні прийоми громадян

  • 495

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів громади є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом Маневицької селищної ради. Нещодавно заступники селищного голови Сергій Борисюк та Володимир Фурманчук побували у селах Мала Ведмежка та Череваха, де поспілкувалися з  місцевими жителями з приводу вирішення проблем, які виникають у життєдіяльності громади.

Мешканцями села Мала Ведмежка порушувалися питання забезпечення місцевого ФАПу медичним працівником, поточного ремонту доріг по вул. Волинській та вул. Л. Українки, встановлення вуличного освітлення, вивчення питання відносно коригування графіку руху автобуса «Маневичі-Колодії» з відправленням з селища Маневичі о 12.00 годині.

Жителями села Череваха озвучувалися питання щодо виписки дров паливних для населення лісогосподарськими підприємствами, ремонту центральної дороги села та доріг комунального значення, зрізанню аварійних дерев, виділення земельних ділянок під житлове будівництво в урочищі «Вісімнадцятий» та стадії будівництва базової станції мобільного зв’язку, яка забезпечуватиме населення сіл Череваха та Софіянівка надійним та безперервним мобільним зв’язком.

На усі запитання, що виникали під час зустрічі, керівництвом було надано чіткі роз’яснення, а питання, які потребують додаткового вивчення будуть опрацьовані у структурних підрозділах селищної ради.