У Маневичах відбувся щорічний різдвяний благодійний марафон «Бог багатий милосердям»

  • 606

На Маневицькій землі уже склалась хороша традиція на початку нового року проводити різдвяний благодійний марафон «Бог-багатий милосердям». Сьогодні у приміщенні Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбувся мистецький захід,початок якого благословили представники церковних громад Маневиччини.

До присутніх зі словами вітань з нагоди різдвяних свят звернувся голова громади Олександр Гаврилюк, який щиро подякував кожному хто долучився до проведення такої хорошої справи, адже всі зібрані кошти під час марафону буде передано дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У благодійному концерті взяли участь: інструментальне тріо та молодіжний хор Храму Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії разом з настоятелем – протоієреєм Михайлом Мельничуком, хор Храму на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» разом з настоятелем Тарасієм Огородником, хор Свято-Воскресенського Храму з настоятелем Сергієм Шемчуком, пастор  релігійної громади Церкви християн віри євангельської п’ятидесятників «Вефіль» Анатолій Тарасюк та його родина, син та внуки Арсен і Аделіна, фольклорний колектив «Дивоцвіт», вокальний  ансамбль  «Тандем», артисти Людмила Синютіна, Олег Горайчук, Борис Сачук і талановиті юні виконавці Юлія Покидюк, Софія Федорович і Рузана Федорко.

Присутні у залі глядачі понад дві години насолоджувалися різдвяними піснеспівами і мелодійними колядками та мали змогу долучитися до благодійної акції, проявивши милосердя, любов і доброту. Всього під час марафону було зібрано 11696 гривень.

Христос Народився! Славімо його!