Віншували різдвяними піснеспівами працівників Маневицької селищної ради

  • 507

Фото без опису

У ці зимові дні колядки лунають повсюди, в кожному населеному пункті, кожній родині. Вшановуючи давні українські традиції  у цей величний  тиждень колядники відвідали й Маневицьку селищну раду.
Мелодійні звуки дзвоників, дзвінкоголосі віншувальники славили народження Ісуса Христа різдвяними старовинними та сучасними колядками, піснями та чудовими привітаннями. Бажали керівництву громади та колективу щастя і радості, усяких гараздів у Новому році,  дитячі колективи обох Маневицьких ліцеїв, молодіжний хор Храму Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії разом з настоятелем – протоієреєм Михайлом Мельничуком, хор священнослужителів у складі: настоятеля Храму на честь ікони Божої Матері “Живоносне Джерело” протоієрея Тарасія Огородника, настоятеля Сергія Шемчука та священика Івана Артемчука Свято-Воскресенського храму, настоятеля Свято-Троїцького Храму с. Прилісне протоієрея  Юрія Волкова.

Завітали до селищної ради й студенти Київської духовної академії і семінарії, які своїм професійним різнобарвним, багатоголосим співом подарували справжню духовну насолоду, прославляючи народженого Ісуса Христа у різдвяних колядках та вітаючи усіх зі святами.

Працівники селищної ради на чолі з головою громади Олександром Гаврилюком  щиро дякували колядникам за приємні привітання. Нехай божественна мить Різдва Христового додасть нам усім наснаги і життєвої сили, а у наших оселях, запанують мир та злагода.

 

Христос народився! Славімо його!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису