Підписано Меморандум про співпрацю

  • 511

Фото без опису

4 січня 2022 року між Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради та Камінь-Каширським районним сектором №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області підписано Меморандум про співпрацю.

Метою Меморандуму є об’єднання зусиль Сторін щодо соціальної адаптації осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також осіб, які готуються до звільнення з виправних та виховних установ виконання покарань та координація діяльності з надання соціальних послуг суб`єктам пробації.

В ході зустрічі було розроблено та підписано план спільних дій у напрямку роботи з суб’єктами пробації. З метою сприяння виправленню, ресоціалізації засуджених, профілактиці злочинності, попередженню вчинення нових злочинів та правопорушень було обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.