Відкрито збір проєктних пропозицій до Стратегії розвитку Маневицької громади

  • 1428

Стратегія – це концептуальний документ, що містить бачення майбутнього, напрями розвитку та цільовий блок з низки стратегічних і оперативних цілей.
Потенційні донори, перш ніж надати фінансові ресурси для реалізації проєктів громади, мають упевнитися, що це відповідає пріоритетам розвитку території, визначеним стратегічним документом.
Громади, які мають Стратегію – знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього потрібно робити, коли і якими силами.
Маневицька громада розробляє Стратегію розвитку на період до 2027 року. Важливим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб, громадських організацій, ініціативних груп) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проєктів буде відібрано та проаналізовано робочою групою з розробки Стратегії.
Запрошуємо усіх небайдужих та зацікавлених у розвитку Маневицької громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.
Подати Проєктну ідею можна заповнивши форму, що додається.
Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проєкту – не більше 2 років (2022-2024 рр)

3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається.

5. Збір проєктних ідей триває до 25.01.2022 включно. Проєктна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 25.01.2022 року.

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.
Заповнені форми надсилайте на e-mail: invest.manevychi@gmail.com з поміткою «Проєктні ідеї до Стратегії».

ДОДАТОК