Маневицька територіальна громада отримала ще один шкільний автобус

  • 790

Фото без опису

З 2003 року в Україні діє Державна цільова соціальна програма «Шкільний автобус». Держава щороку виділяє значний фінансовий ресурс для придбання шкільних автобусів, які значно покращують умови підвезення до місця навчання і у зворотному напрямку.

Саме за цією Програмою 20 грудня 2021 року новий автобус отримали школярі Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка для зручного та якісного підвезення дітей до закладу освіти і назад додому після завершення занять. Вартість автобуса складає понад 2 млн. гривень, з яких 1 млн.70 тис. – кошти, виділені депутатами Маневицької селищної ради, а 50% - кошти державного бюджету.  

Приємним сюрпризом для школярів стало те, що новим шкільним автобусом приїхав Святий Миколай, який привітав усіх зі святом та передав ключі від новенького автобуса селищному голові Олександру Гаврилюку. Олександр Оксентійович урочисто побажав педагогічному та учнівському колективу закладу освіти, щоб шкільний автобус використовувся  не тільки для довезення учнів на навчання, а й для проведення екскурсій.

Відділ освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, а також адміністрація, педагогічний та учнівський колективи  Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка щиро висловлюють вдячність депутатському корпусу та очільнику Маневицької селищної ради Олександру Гаврилюку за виділення коштів із місцевого бюджету на таку важливу і потрібну справу, як придбання автобуса для учнів.

Фото без опису

Фото без опису

900Фото без опису