Учениця Великояблуньківського ліцею посіла третє місце у конкурсі рефератів імені В.О.Коровкіна на тему "Актуальність та перспективи атомної енергетики"

  • 419

Конкурс рефератів на атомну тематику серед старшокласників – традиційний захід, який уже декілька років поспіль організовує і проводить управління інформації та зв’язків з громадськістю (УІтаЗГ) РАЕС спільно з представниками Організації молоді ППО РАЕС, ГО «Українське ядерне товариство» (УкрЯТ), закладами загальної середньої освіти.
8 грудня в інформаційному центрі РАЕС «Полісся» відбувся захист учнівських робіт у межах конкурсу рефератів імені В.О. Коровкіна на тему «Актуальність та перспективи атомної енергетики».
Учасниками заходу, яких було допущено до захисту робіт перед конкурсною комісією, стали дев’ятеро учнів 9-11 класів закладів освіти міста Вараш і населених пунктів зони спостереження Рівненської АЕС. До числа конкурсантів увійшла учениця 10 класу Великояблуньківського ліцею Маневицької селищної ради Волинської області Анастасія Ткачук.
У
 підсумку учениця, з рефератом на тему «Перспективи впровадження модульних реакторів малої потужності в Україні»,  посіла третє місце. Підготувала конкурсантку вчитель фізики Великояблуньківського ліцею Світлана Ліщук.
Переможниця та її наставник були нагороджені подарунками у вигляді грошової винагороди та сувенірів з логотипом РАЕС.