У Маневичах засяяла різнобарвними вогнями головна ялинка Маневицької громади!

  • 714

Фото без опису

Сьогодні, напередодні Дня святого Миколая на центральній площі селища Маневичі, відбулося офіційне відкриття головної ялинки Маневицької селищної ради. У святковому дійстві «Ти ялинонько всміхнися і вогнями засвітися» взяли участь творчі колективи Центру культури та дозвілля, талановиті маленькі артисти селища, які своїми веселими, дзвінкоголосими переспівами вітали усіх з початком зимових свят.

З вітальним словом до присутніх звернувся Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який привітав жителів громади з наступаючими новорічними та різдвяними святами та зазначив, що творять історію люди, і головна заслуга  у цьому усіх хто проживає на території селищної ради. Очільник громади висловив слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному краю, за внесок у розвиток та добробут нашої громади та побажав усім щасливого нового року, сімейного достатку, любові і добра, щастя та миру, благополуччя і родинного затишку у оселях, успіху в усіх починаннях та процвітання Маневицькій територіальній громаді.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Під гучні оплески дітвори Святий Миколай засвітив яскравими вогниками ошатно вбрану пишну новорічну зелену красуню, яка цьогоріч засіяла різнокольоровими барвами, завдяки злагодженій роботі окремих підрозділів селищної ради, підприємців, а особливо креативних працівників центру творчості дітей та юнацтва. Продовжилося яскраве та веселе свято, веселими конкурсами, хороводами та солодкими подарунками від Святого Миколая для найменших жителів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису