Дарунки Святого Миколая

  • 1299

Фото без опису

День Святого Миколая – це світле і радісне свято, яке першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

17 грудня 2021 року в приміщенні Маневицького центру творчості дітей та юнацтва відбувся святковий захід «Дарунки святого Миколая» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Щирі вітання лунали від Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка, який побажав усім дітям якнайбільше радісних моментів у житті, здоров’я, благополуччя, вручив подарунки і солодощі.

Фото без опису

Надзвичайно приємно, що до свята долучились шефи дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування – представники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці громади, які також прийшли з подарунками.

Щоб якнайповніше всі могли відчути радість святкової програми, артисти  Центру культури та дозвілля і вихованці Маневицького центру творчості дітей та юнацтва радували присутніх танцювальними номерами і співами.

Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до привітань, адже в цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та опіку Святого і саме ми, дорослі, можемо подарувати радість свята кожній дитині, свою любов, тепло та ніжність. Немає нічого більш приємного, ніж сміх малечі та їх радісні очі. Діти вкотре переконались – дива трапляються!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису