Привітали колектив Черемського природного заповідника з нагоди 20-ї річниці від заснування

  • 619

Сьогодні у Маневичах відбувся захід приурочений ювілейній даті Черемського природного заповідника, який  було створено згідно Указу Президента України від 19 грудня 2001 року.
Привітав колектив на чолі з директором Володимиром Миркою зі святом заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук. З нагоди 20-ї річниці від заснування,  Володимир Васильович вручив директору вітальну адресу та квіти від Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка та побажав усьому чудовому колективу професіоналів і справжніх патріотів своєї землі, невичерпної енергії, трудових успіхів, подякував за гідний внесок в збереження охорони навколишнього природного середовища, заповідної справи за самовіддану нелегку, проте надзвичайно важливу працю, яка потрібна суспільству, сучасному і майбутньому поколінням.

До вітань долучився директор Володимир Васильович Мирка та гості, які прибули на урочистості. Феєричним закінченням заходу для усіх присутніх став виступ чоловічого колективу «Маневицька сотня» Центру культури та дозвілля, які подарували гарний настрій і незабутні емоції.