Керівництвом Маневицької селищної ради проведено виїзні прийоми громадян у селах Колодії, Загорівка і Велика Яблунька

  • 900

Згідно плану роботи селищної ради у перший тиждень зими відбулися виїзні прийоми громадян у населених пунктах громади. 2 грудня у селі Велика Яблунька місцеві жителі мали нагоду поспілкуватися із секретарем ради Володимиром Черчиком. Під час зустрічі мешканцями піднімалися питання щодо централізованого вивезення сміття, ремонту дорожнього покриття та вуличного освітлення на вулицях І. Франка та Молодіжна, ремонту автобусної зупинки у селі та можливості виписки дров паливних для населення.

Заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук,  6 грудня провів прийом громадян для жителів села Загорівка, на якому було озвучено наболілі питання, що стосувалися роботи ФАПу, ремонту дороги по вулиці Шевченка, можливості довозу дітей шкільним автобусом до закладу дошкільної освіти села Велика Яблунька та повернення коштів витрачених на лікування громадян, що перехворіли  на COVID-19. 

8 грудня з робочим візитом у селі Колодії перебував перший заступник селищного голови Сергій Борисюк, який поспілкувався з жителями щодо проведення ремонту вулиці Незалежності, Польова, відрізку дороги сполученням Колодії – Костюхнівка, дороги до нового житлового масиву в урочищі «Господарський двір» та встановлення вуличного освітлення по вулиці Центральна і  Незалежності. Обговорювалися питання збереження роботи ФАПУ і забезпечення установи медичним працівником, ремонту сільського клубу та ремонту і заміни обладнання харчового блоку у Колодіївській гімназії.

Під час виїзних прийомів громадян у зазначених населених пунктах, керівництвом громади було надано роз’яснення, що стосувалися більшості піднятих на зустрічах з жителями питань. По питаннях, які потребують додаткового вивчення, буде дано доручення безпосереднім керівникам структурних підрозділів Маневицької селищної ради.