Вшанували визволителів рідного краю

  • 216

Щорічно на початку лютого у Маневичах відзначають визволення нашого селища від фашистських загарбників та вшановують пам’ять воїнів і жителів громади, які загинули в боях за визволення рідної землі.

3 лютого заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Маневицької селищної ради Володимир Фурманчук, голова селищної організації ветеранів війни і праці Дмитро Фальковський та представники військового комісаріату поклали квіти до Братської могили у селищі Маневичі. Присутні на заході ветерани Другої світової війни та громадськість Маневич спільною молитвою та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх загиблих, які поклали своє життя за визволення нашого краю.

У своїх промовах Володимир Фурманчук, Дмитро Фальковський та присутні жителі Маневич щиро подякували ветеранам, які є завжди яскравим прикладом мужності та патріотизму, за їхню самовіддану працю та висловили сподівання щодо як найшвидшого закінчення війни на сході України, щоб у нашій країні більше не гинули українські воїни.

Цього ж дня, Володимир Фурманчук та Дмитро Фальковський  вшанували пам’ять полеглих воїнів під час Другої світової війни та поклали квіти на меморіальному комплексі, що знаходиться на 192 висоті у селі Старий Чорторийськ.