Відбулось засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Маневицької селищної ради

  • 211

З метою подолання наслідків активного циклону, який перемістився з Балкан на Волинь і приніс значний сніг та хуртовини, 08 лютого 2021 року відбулось позачергове засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Маневицької селищної ради під головуванням Маневицького селищного голови та за участю керівництва ради.

Рішенням комісії з резервного фонду селищної ради виділено майже 25 тисяч гривень на придбання 500 літрів бензину та 500 літрів дизпалива для Маневицького виробничого управління житлово-комунального господарства.

Зазначений матеріальний резерв буде використовуватись Маневицьким ВУЖКГ для очищення від снігового покрову, переметів та ожеледиці вулиць селища, для забезпечення безперешкодного руху транспорту та пересування населення.

Крім того, керівництво Маневицької селищної ради знаходиться на постійному зв’язку з Державним підприємством «Служба місцевих автомобільних робіт у Волинській області» щодо очищення від снігу доріг місцевого значення між населеними пунктами нашої громади.