Перші кроки у галузі освіти нашої громади

  • 254

Фото без опису

З початку 2021 року відділом освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради всього оголошено 24 процедури конкурентних закупівель товарів та послуг. Серед них:

  • 6 – відкриті торги;
  • 15 – спрощені закупівлі;
  • 3 – переговорні процедури.

 

Відкритими торгами проводяться закупівлі окремих продуктів харчування для закладів дошкільної освіти, зокрема: м’яса (яловичини та курячого філе з очікувано вартістю 524 200 грн.), молока та вершків (з очікуваною вартістю 225 200 грн.), масла (з очікуваною вартістю 333 222 грн.). Ці процедури перебувають на етапі подання пропозицій, оскільки оголошувались повторно через відсутність необхідної кількості учасників.

Також через відкриті торги проводиться закупівля торф’яних брикетів (з очікуваною вартістю 4 385 700 грн.) та електроенергії (з очікуваною вартістю 1 781 300 грн.). Закупівля торф’яних брикетів перебуває на етапі аукціону, а електричної енергії – на етапі подання пропозицій.

Через спрощені процедури проведено закупівлю переважної більшості продуктів харчування для закладів дошкільної освіти (всього 11 процедур), послуг з організації харчування дітей в пришкільному інтернаті НВК “Маневицька ЗОШ І-ІІІ ст. №2-гімназія“ та надання доступу до інтернету всім закладам та установам освіти, послуг зі спорожнення вигрібних ям і септиків. Всі вищезазначені закупівлі відбулись та перебувають на етапі укладання договорів.

Через переговорні процедури проводиться закупівля послуг з постачання холодної води для всіх закладів та установ освіти та водовідведення. Ці процедури перебувають на етапі проходження періоду оскарження.

Разом з тим станом на 8 лютого проведено 23 закупівлі товарів та послуг без використання електронної системи (вартість яких не перевищує 50 тис. грн.).

У лютому місяці заключено договір з Державним підприємством «Волинський експертно-технічний центр Держпраці» м. Луцьк, вул.Кравчука 22В, щодо первинного технічного огляду котлів ( зовнішній та внутрішній огляд, гідравлічне випробування, приведення паспорта у відповідність) встановлених в ЗОШ І-ІІ ст. с.Бережниця (BRS 150 comfort BM), ЗОШ І-ІІІ ст. с.Оконськ (BRS 500 comfort BM), ЗОШ І-ІІІ ст. с.Старий Чорторийськ (BRS 400 comfort BM), ЗОШ І-ІІІ ст. с.Костюхнівка (BRS 250 comfort BM),  ЗОШ І-ІІІ ст. с.Будки (BRS 500 comfort BM), ЗОШ І-ІІІ ст. с.Велика Яблунька (BRS 400 comfort BM), ЗОШ І-ІІ ст. с.Граддя (BRS 150 comfort BM) на загальну суму: 15 638 гривень та  договір на проведення у ЗОШ І-ІІ ст. с.Граддя, ЗОШ І-ІІІ ст. с.Велика Яблунька, ЗОШ І-ІІІ ст. с.Оконськ атестації робочого місця машиніста (кочегара) котельні на загальну суму: 6239 гривень.

У лютому місяці проведено поточний  ремонт димової труби котельні ЗОШ І-ІІ ст. с.Черськ – філія опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ст. с.Троянівка на загальну суму 43 082 гривень та поточний ремонт димової труби у котельні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Велика Яблунька на загальну суму32.651 гривень.