Мобілізуємо додаткову техніку для забезпечення безперешкодного проїзду до населених пунктів

  • 284

З метою оцінки можливості проїзду по автомобільних дорогах місцевого значення та роботи відповідних служб з подолання наслідків стихії Маневицьким селищним головою Олександром Гаврилюком спільно з першим заступником селищного голови Сергієм Борисюком 9 лютого 2021 року здійснено робочу поїздку по населених пунктах громади (Кукли, Будки, Комарове).

За результатами поїздки керівництвом громади було визнано незадовільною роботу державного підприємства „Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області” по організації та проведенні снігоочисних робіт на автодорогах місцевого значення.

Разом з тим, керівництво громади висловлює щиру вдячність ТзОВ „Хайберрі” (Старий Чорторийськ) за залучення власної спецтехніки і допомогу в розчищенні від снігового покрову проїздної частини шляхів до ряду населених пунктів та усім тим, хто з розумінням поставився до нештатної ситуації і відгукнувся на прохання старост населених пунктів, долучившись до надання допомоги в розчистці автомобільних доріг та вулиць від снігу.

На сьогодні селищною радою вживаються додаткові заходи щодо залучення допоміжної техніки і проведення робіт по забезпеченню безперешкодного проїзду до населених пунктів.