Відбулася нарада при Маневицькому селищному голові

  • 245

10 лютого 2021 року відбулась чергова нарада при голові Маневицької ради під час якої розглянуто питання щодо експлуатаційного утримання місцевих автомобільних доріг в зимовий період та очищення вулиць населених пунктів від снігу.

Голова селищної ради ознайомив присутніх із результатами дій місцевої влади по організації ліквідації наслідків негоди на території громади та поділився особистими враженнями від поїздки з вивчення стану справ по забезпеченню належного доїзду до населених пунктів.

Відмічено, як позитивний приклад, ті населені пункти, в яких громадяни, використовуючи особисту техніку, долучились до снігоочистки шляхово-вуличної мережі і полегшили проїзд та пересування своїм односельцям.

Головний інженер Маневицького виробничого управління житлово-комунального господарства Юрій КОЛБУН доповів про проведені працівниками комунального підприємства роботи щодо очищення вулиць селища від снігового покрову та назвав проблемні питання, які виникають під час здійснення зазначених робіт.

За результатами робочої наради та з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні сутуації, Олександром Гаврилюком видано наступні доручення. А саме:

– щоденний моніторинг ситуації та вжиття своєчасних заходів по недопущенню надзвичайних ситуацій;

– уточнення наявності на території громади снігоочисної техніки, яку можливо задіяти для ліквідації негоди;

– підготовка до відводу талих вод від снігу, яке можливе найближчим часом.