Звернення Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка у зв’язку з погіршенням погодних умов

  • 235

Фото без опису

Шановні жителі нашої громади!

 

Вже декілька днів спостерігається значне погіршення погодних умов у вигляді снігу, хуртовин, зниження видимості та ожеледиці на дорогах.

Зважаючи на подальші складні погодні умови,  щиро прошу Вас  по можливості залишатися вдома та без потреби не покидати домівок, обмежити використання особистого автомобільного транспорту на вулицях, адже це полегшить роботу спецтехніки для очищення  доріг нашої громади від снігу.

Запевняю Вас, що керівництвом селищної ради вживаються усі найнеобхідніші заходи для подолання стихії, залучаються усі служби для налагодження ситуації, викликаної  погіршенням погоди.

Повідомляю, що всі навчальні заклади, комунальні установи Маневицької територіальної громади працюють у звичному режимі.

На вулицях Маневич та інших населених пунктів постійно працює снігоочисна техніка комунальних служб громади та додатково залучених організацій.

Прошу керівників та власників підприємств, установ та організацій, вжити невідкладних заходів з очищення прилеглих територій будинків, сходів, тротуарів від снігу та льоду.

 

Прошу Вас з розумінням та виваженістю поставитись до  ситуації, що склалася.

Бережіть себе!

 

Олександр Гаврилюк