Вшанували воїнів-інтернаціоналістів

  • 233

Фото без опису

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 15 лютого 2021 року Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, голова Маневицької районної організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Петро Чебелюк разом з побратимами, поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, граніт якого назавжди закарбував у пам’яті імена Суліковського Юрія, Швеця Володимира, Оленюка Бориса та Мандзюка Михайла. Присутні на заході жителі нашого селища та воїни-афганці, які проживають на території Маневицької громади, з глибокою пошаною схилили голови та поіменно згадали наших воїнів, загиблих у тій страшній війні.

У Маневицькій районній бібліотеці для учасників бойових дій на території інших держав було проведено зустріч-спомин «Були ми там – куди нас кликала війна», де ще раз згадали усіх наших земляків, які поклали своє життя у тій жорстокій війні. Зі словами вдячності до присутніх звернувся Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який подякував за мужність і самовідданість, непохитну силу духу, які були виявлені при виконанні інтернаціонального обов’язку та нагородив почесними грамотами Маневицької селищної ради Шмигельського Анатолія Степановича та Швеця Василя Володимировича. Приємні хвилини спогадів подарували учасникам  заходу працівники Маневицької районної бібліотеки та Маневицького районного будинку культури.

Напередодні, 14 лютого 2021 року, Олександр Гаврилюк разом з членами Маневицької районної організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану відвідали сім’ї наших загиблих Героїв та висловили їм глибоку пошану за синів, які гідно виконували свій військовий обов’язок і які вже ніколи не повернуться до рідної домівки.