Святкові заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування у Маневичах

  • 859

07 грудня відбулася святкова сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання, присвячена Дню місцевого самоврядування на яку було запрошено депутатів, членів виконавчого комітету, старост, працівників структурних підрозділів Маневицької селищної ради, окремих депутатів Волинської обласної ради. До присутніх у залі з вітальним словом звернувся Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який зазначив: «Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, кожного їх мешканця. Діяльність селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади». Очільник громади зупинився на основних показниках соціально-економічного розвитку Маневицької територіальної громади  за одинадцять місяців 2021 року. Розповів про напрацьовані здобутки, спільно пророблену роботу керівництва та депутатського корпусу в різних сферах життєдіяльності селищної ради. Подякував за сумлінну працю, мудру життєву позицію депутатам ради, членам виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам обласної та районної рад, народному депутату України Ірині Констанкевич, яка відстоювала і надалі готова відстоювати інтереси громади, особливо при формуванні бюджету, плануванні субвенцій держбюджету та допомозі у вирішенні проблемних питань селищної ради.

З нагоди професійного свята Почесними грамотами Маневицької селищної ради за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток селищної територіальної громади нагороджено:

-Маковецьку Наталію Петрівну – депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання;

- Веремчук Людмилу Володимирівну – депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання;

- Зінчука Петра Романовича – депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання;

- Шмигельського Віталія Володимировича – депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання;

- Величко Ганну Володимирівну – депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання;

- Панкрашкіну Тетяну Григорівну – члена виконавчого комітету Маневицької селищної ради;

- Мурашка Олександра Володимировича – старосту сіл Цміни, Козлиничі, Мала Ведмежка, Підгаття, Хряськ;

- Свенту Марію Агафонівну – старосту села Чарторийськ;

- Тараканову Ольгу Василівну – завідувачку архіву Маневицької селищної ради;

- Михайловську Любов Сергіївну – головного бухгалтера відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради;

- Турика Віктора Андрійовича – головного спеціаліста відділу організаційної роботи та інформаційних технологій виконавчого комітету Маневицької селищної ради.

Подякою народного депутата України Ірини Констанкевич було відзначено:

Матвійчука Василя Ананійовича – депутата Маневицької селищної ради восьмого скликання;

Биковського Петра Миколайовича – старосту села Оконськ;

Овадюка Василя Івановича – начальника відділу правового забезпечення та управління персоналом Маневицької селищної ради.

Привітали із професійним святом та подарували гарний настрій присутнім учасники знаного творчого колективу «Маневицька сотня» Центру культури та дозвілля, які своїм майстерним і запальним виконанням української пісні  не залишили байдужим нікого у залі.

Після проведення урочистої частини, депутатами було розглянуто питання, що стосувалися сфери земельних відносин, перейменування закладів освіти в зв’язку з перейменуванням села Чарторийськ та затверджено порядок звітування депутатів Маневицької селищної ради перед виборцями про свою роботу. Всього на сесійному засіданні розглянули 42 питання. По завершенню роботи сесії депутати та члени виконавчого комітету оглянули нещодавно збудований лісівниками рекреаційний пункт «Лісовичок», що знаходиться біля села Оконськ.