Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

  • 203

В Україні згідно указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні. У суботу 20 лютого біля Стенду «Назавжди в наших серцях» у Маневичах відбулися заходи щодо вшанування Героїв, які віддали своє життя за волю та справедливість, відстоюючи ідеали демократії та європейське майбутнє нашої держави.

У своєму виступі Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк зазначив, що всі наші Герої, які загинули, мали бажання жити у вільній країні, вони прагнули чесності і гідного життя для кожного українця та наших нащадків. Ці страшні лютневі дні 2014 року на Майдані у Києві, сколихнули весь світ, не залишивши байдужими жодну людину та назавжди закарбували у серцях нашого народу нестерпний біль та жаль за загиблими Героями Небесної Сотні. Ми повинні пам’ятати їх подвиг – це наш обов’язок перед усіма загиблими співвітчизниками і нашими майбутніми поколіннями, адже і зараз на сході України гинуть наші воїни, які захищають рубежі нашої країни від агресивного ворога.

Священнослужителі відслужили молебень за всіма загиблими, які поклали своє життя заради миру та незалежності України під час Революції Гідності та російсько-української війни.

На знак глибокої поваги, присутні на заході маневичани хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих та поклали квіти  до Стенду «Назавжди в наших серцях».