Відбулася нарада бібліотечних працівників

  • 536

Фото без опису

Сьогодні у Маневицькій центральній районній бібліотеці відбулась підсумкова нарада бібліотечних працівників за участю Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка. Розпочали нараду з літературно-музичної композиції «Нехай мої струни лунають», приуроченої до 150-річчя від дня народження Лесі Українки.

Директор Любов Солов’янчик підвела підсумки роботи бібліотек за 2020 рік та розповіла про заплановані заходи на 2021 рік. Також обговорили проблемні питання щодо організації роботи бібліотечних закладів, планування і обліку роботи та про участь у Всеукраїнських та регіональних конкурсах.

Олександр Гаврилюк під час зустрічі з бібліотекарями подякував за проведену роботу, підготовлену тематичну виставку творів та декламування віршів нашої славетної всесвітньо відомої української письменниці та громадської діячки Лесі Українки. Також Маневицький селищний голова зазначив, що сьогоднішню нараду планувала відвідати народний депутат України І.М. Констанкевич, яка на законодавчому рівні щиро переймається працівниками культурної сфери, в тому числі, працівниками бібліотек та наповненням бібліотечних фондів. Але  в силу робочої необхідності, Ірина Мирославівна не змогла сьогодні прийняти участь у цьому заході.

Крім того, Олександр Гаврилюк попросив усіх присутніх на заході до тісної співпраці з загальноосвітніми закладами, закладами культури, що розміщені на території та старостами громад щодо проведення різного роду цікавих заходів для жителів  громади. Також селищний голова запевнив, що жодна бібліотека закрита не буде.

Пізніше у форматі запитання-відповіді Маневицький селищний голова поспілкувався про наболілі проблеми бібліотечної сфери нашої громади.

??????