ПОПЕРЕДЖЕННЯ про метеорологічні явища I рівня небезпечності (НМЯ I ) по області та в Луцьку

  • 924

Фото без опису

 

 

8 грудня   На дорогах ожеледиця. (Рівень небезпечності – І, жовтий)

             ПРОГНОЗ ПОГОДИ

8 грудня:

Луцьк Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Видимість 1-3 км. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-9° морозу, вдень 4-6° морозу.

Область Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 3-8° морозу.

 

9 грудня

Хмарно з проясненнями.  Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

10 грудня

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг, вдень сніг з переходом в дощ. На дорогах ожеледиця. Вдень місцями слабка ожеледь,  налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

 

Консультативний прогноз:

11 грудня

Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.  Вітер південно-західний, 7-12 м/с.. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

12 грудня

Хмарно. Мокрий сніг та дощ, вдень місцями значний. Подекуди слабка ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла.

Волинський  обласний центр з гідрометеорології