Нарада із керівниками закладів освіти громади

  • 211

Фото без опису

26 лютого 2021 року у Маневицькому районному центрі творчості дітей та юнацтва відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти та керівників закладів дошкільної освіти за участю заступника голови Маневицької селищної ради Фурманчука Володимира Васильовича та секретаря Маневицької  селищної ради Черчика Володимира Васильовича.

Основне питання наради – реєстрація статутів закладів освіти згідно рішення сесії Маневицької селищної ради.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Буско Валентина Миколаївна у своєму виступі звернула увагу на питання трудової дисципліни, контролю за санітарно-епідемічним режимом, графіку відпусток, охорони праці, харчування в закладах освіти, атестації,конкурсу керівників закладів освіти, утворення Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту  Маневицької селищної ради Демчук Олена Миколаївна  акцентувала увагу на замовленні підручників для учнів 8 класу, на участі педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти у конкурсі дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині», проведенні заходів до 150-річчя від Дня народження Лесі Українки.

Козачук Володимир Микитович, фахівець з публічних закупівель ознайомив керівників закладів освіти з проведенням тендерних процедур. Особлива увага була звернена на проведення  ЗНО.

Директор Маневицького ЦТДЮ Ковальчук Валентина Миколаївна презентувала арт-челендж та реп-читання біографії Лесі Українки.

За наслідками наради за участю державного реєстратора зареєстровані статути закладів загальної середньої  та дошкільної освіти.