Привітали військовослужбовців та працівників Збройних сил України

  • 1152

Фото без опису

Сьогодні, у День Збройних сил України, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк привітав колектив першого відділу Камінь - Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки зі святом.
Українські військові – це  нескорені бійці-патріоти, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти. Очільник громади привітав офіцерів, які  вірно несуть службу по захисту держави, з професійним святом. Побажав їм та їхнім родинам миру та родинного затишку і щиро подякував військовим за їхню відвагу та хоробрість. Також голова селищної ради згадав бійців, які віддали свої життя під час проходження служби та їхніх матерів, які виховали справжніх патріотів.
Під час привітань було нагороджено Почесними грамотами Маневицької селищної ради військовослужбовців та працівників Збройних сил України першого відділу Камінь- Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: Станіслава Сергіюка, Андрія Дубровського та  Марію Шкабко.

Фото без описуФото без опису

До вітальних слів долучився і начальник відділу Олександр Плужнік, який побажав колегам успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах та нескінченної енергії.

Фото без опису