Нарада із суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються лісоперебкою

  • 222

Фото без опису

За ініціативи Маневицького селищного голови було проведено нараду з суб’єктами підприємницької діяльності, які займаються лісоперебкою на території населених пунктів Маневицької громади. В роботі наради взяли участь головні лісничі державних підприємств «Маневицьке лісове господарство», «Городоцьке лісове господарство» та головний інженер ДП «Поліське лісове господарство».

Серед питань, що розглядалися на зустрічі було детально обговорено  ведення підприємницької діяльності лісопереробки, легальну закупівлю деревини, проблеми, що виникають при прийнятті участі у аукціонах по закупівлі деревини для приватних підприємств та інші.

Ведення легального бізнесу, налагодження відносин з держпідприємствами, як постачальниками сировини, організація та збереження робочих місць на приватних підприємствах, сплата податків – це  основні питання на яких наголошував Олександр Гаврилюк.

Учасники наради звернулися до очільника громади про підняття питання перед депутатами селищної ради, Волинської обласної ради, Верховної ради щодо прозорого проведення аукціонів з продажу ділової деревини та збільшення частки низькосортної деревини до 40-50% для приватних лісопереробних підприємств.

Присутні у залі підприємці підтримали звернення і запропонували винести його на розгляд найближчого сесійного засідання Маневицької селищної ради.