Спільно з ЦНАПом Маневицької селищної ради працюватиме пересувна група сервісного центру МВС

  • 230

Фото без опису

Регіональний сервісний центр МВС України у Волинській області складає графік роботи пересувної групи в межах області, де немає стаціонарних центрів.

Серед надання найпопулярніших послуг Центру: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей та ін.

У кожному мобільному центрі працюють два адміністратори та спеціаліст, який проводить експертизу транспортних засобів. Стандарти сервісу такі ж як і у стаціонарних центрах. Наприклад, час на обмін посвідчення водія не перевищує 20-30 хвилин. Документ друкують на місці на спеціальному принтері з усіма ступенями захисту та за допомогою новітніх технічних засобів, якими обладнаний мобільний сервісний центр МВС.

Щоб потрапити на прийом, потрібно звернутися до відділу ЦНАП Маневицької селищної ради, подати заявку на послугу і слідкувати за графіком виїздів на сайті сервісних центрів МВС та оголошеннями на сайті Маневицької селищної ради де будуть повідомлені, місце час та дата роботи мобільної пересувної групи в смт Маневичі.

Тепер не потрібно їхати за кілька десятків кілометрів до найближчого центру, адже державний сервіс сам приїде до вас.

Подати заявку ви можете у відділі ЦНАП за адресою: смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34а, або за тел.: 0337621273.