Вихованці студії «Троянда-С» зібрали щедрий урожай перемог

  • 195

Фото без опису

Вихованці зразкової студії «Троянда-С» Маневицького центру культури та дозвілля, стали переможцями обласного конкурсу солістів-вокалістів та ансамблів малих форм імені Віталія Бобицького, який проводили управління культури з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації та обласний науково-методичний центр культури. На конкурс прибуло 45 конкурсантів з різних куточків Волині. Маневицьку громаду представляли дует у складі Юлії Черчик та Станіслава Мельника під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, знаного композитора Олександра Синютіна. Наші артисти показали високу сценічну майстерність, прекрасне володіння голосом, чистоту інтонування за що були високо оцінені компетентним журі.

Крім того, напередодні стало відомо, що наш дует у складі Юлії Черчик та Станіслава Мельника, стали лауреатами першої премії Відкритого дистанційного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «В моєму серці квітне Україна», який проводив Чемеровецький центр культури та дозвілля Хмельницької області.

Вітаємо наших артистів та їхнього керівника, адже знаємо, яка наполеглива щоденна праця стоїть за таким високими результатами. Нових вам перемог та творчих злетів!