Дата роботи пересувної групи сервісного центру МВС в смт Маневичі

  • 297

Фото без опису

Як повідомлялося раніше Регіональним сервісним центром МВС України у Волинській області спланована робота пересувної групи в межах області, де немає стаціонарних центрів на березень 2021 року.

Згідно інформації опублікованої на сайті Регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області  пересувна група сервісного центру МВС буде працювати в смт Маневичі 31 березня 2021 року з 11 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. за адресою: смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34а (біля будівлі ЦНАПу)

Серед надання найпопулярніших послуг Центру: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей та ін.

Додатково нагадуємо щоб потрапити на прийом, потрібно звернутися до відділу ЦНАП Маневицької селищної ради, подати заявку на послугу і слідкувати за графіком виїздів на сайті сервісних центрів МВС та оголошеннями на сайті Маневицької селищної ради де будуть повідомлені, місце час та дата роботи мобільної пересувної групи в смт Маневичі.

Тепер не потрібно їхати за кілька десятків кілометрів до найближчого центру, адже державний сервіс сам приїде до вас.

Подати заявку ви можете у відділі ЦНАП за адресою: смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34а, або за тел.: 0337621273.