Відзначили День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

  • 310

Фото без опису

Сьогодні, напередодні Дня  працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, у залі засідань Маневицької селищної ради відбулися святкові заходи за участю працівників комунального підприємства «Маневицький райсількомунгосп»  та Маневицького виробничого житлово-комунального господарства.

Очільник нашої громади Олександр Гаврилюк звернувся до присутніх з словами вдячності за нелегку щоденну працю, за те, що комунальні служби із повною віддачею виконують свою роботу у будь-яку пору доби, незважаючи чи це робочий день чи вихідний. За швидке реагування і вирішення проблем з ремонту систем водопостачання та водовідведення для зручності жителів громади. Олександр Оксентійович зазначив, що керівництво селищної ради разом з депутатським корпусом завжди готові підтримувати наші комунальні підприємства, але в той же час наголосив, що кожне комунальне підприємство в теперішніх умовах повинне самостійно розвивати своє підприємство, налагоджувати дієві шляхи вирішення наболілих проблем галузі, працювати над наповненням свого бюджету та залученням додаткових коштів.

Також селищний голова привітав усіх з професійним святом та вручив Почесні грамоти Маневицької селищної ради робітнику з благоустрою Маневицького виробничого житлово-комунального господарства Жернову Олегу Федоровичу та інженеру водопровідного господарства КП «Маневицький райсількомунгосп» Потоцькій Ларисі Миколаївні.

Крім того, начальник Маневицького ВУЖКГ Леонід Ковальський нагородив подяками та грошовими преміями:

Дяка Юрія Андрійовича – електромонтажника з освітлення;

Шинькового Миколу Васильовича – водія автотранспортного засобу;

Петрашкевича Сергія Всеволодовича – слюсаря-сантехніка;

Бондарчука Володимира Миколайовича та  Музику Андрія Андрійовича – машиністів  насосних установок;

Колбасюк Світлану Нестерівну – комірника;

Наших бджілок-трудівниць, прибиральників території: Жернову Олену Миколаївну, Гринюк Олену Борисівну, Лемещук Світлану Вікторівну та Суліковську Олену Валеріївну.

Начальник КП «Маневицький райсількомунгосп» Микола Мельник  відзначив грамотами та грошовими винагородами:

Васильчука Євгенія Захаровича – водія автотранспортних засобів;

Богдана Володимира Степановича – слюсаря аварійно-відновлювальних робіт;

Грисюк Оксану Юхимівну – контролера водопровідного господарства.

Працівники Центру культури і дозвілля Маневицької селищної ради, напередодні професійного свята Дня  працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, подарували усім присутнім у залі гарний настрій та чудові музичні вітання.