Питання щодо організації та забезпечення належного протипожежного захисту – на особливому контролі

  • 258

Фото без опису

Питанням забезпечення пожежної безпеки населених пунктів присвячена робоча зустріч Маневицького селищного голови з керівництвом територіального підрозділу управління ДСНС України у Волинській області, яка відбулась сьогодні 22 березня.
На зустрічі піднімались питання щодо організації та забезпечення належного протипожежного захисту територій населених пунктів громади, взаємодії місцевої пожежної охорони з Маневицьким гарнізоном, у випадках виникнення пожеж. Обговорено напрямки співпраці із сусідніми територіальними громадами з питань взаємодопомоги при ліквідації пожеж різної складності, попередньо узгоджено План залучення сил та засобів при виникненні вищеназваних надзвичайних подій.
Олександр Гаврилюк висловив запевнення що і в подальшому Маневицька селищна рада буде приділяти постійну увагу питанням пожежної безпеки на території громади, сприятиме покращенню матеріально-технічного забезпечення місцевих пожежних команд (Костюхнівка, Цміни, Старий Чорторийськ, Троянівка), підроділу 13ДПРЧ управління ДСНС України в області, в інтересах  усього населення громади.