ПОПЕРЕДЖЕННЯ про небезпечні та стихійні метеорологічні явища

  • 517

 

3 грудня   Протягом доби ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь.  (Рівень небезпечності – І, жовтий)

 

             ПРОГНОЗ ПОГОДИ

3 грудня:

Луцьк Хмарно. Дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби від 1? морозу до 1? тепла.

Область Хмарно. Дощ та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби від 2? морозу до 3? тепла.

 

4 грудня

Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до  2° тепла.

 

5 грудня

Хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до  2° тепла.

 

6 грудня

Хмарно. Сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

 

7 грудня

Хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 2-7° морозу.

 

Волинський  обласний центр з гідрометеорології