Надання адміністративних послуг в період карантину не припиняється

  • 242

Світ у 2020 році спіткала біда  під назвою «короновірус». Ковід примусив всіх змінити звичний спосіб життя: перебувати в публічних місцях в масках, дотримуватись соціальної дистанції, користуватися антисептиками, частіше мити руки та прибирати приміщення, дезінфікувати поверхні тощо.
Звичайно, ці обставини позначилися і на роботі ЦНАП. Однак, хочеться зазначити, що  Центр надання адміністративних послуг  в Маневичах не припиняв своєї діяльності  і  не працював із зачиненими дверима.  Багато з послуг, що надаються в ЦНАП, є життєво необхідними людям: реєстрація   місця проживання, майна або бізнесу, отримання соціальних допомог, оформлення паспорту (внутрішнього та закордонного), тощо.          Працівники ЦНАПу  завжди готові надати швидко та якісно послуги в межах свої повноважень. Але  разом з тим, хочемо звернути увагу відвідувачів на дотриманні санітарно-гігієнічних обмежень, зокрема:
–  наявність засобів індивідуального захисту – захисної маски;
– дотримання  дистанції;
– якщо не терміново, то  відкласти візит до ЦНАП.
Ряд послуг можна отримати в електронному форматі. Зокрема, Портал державних послуг «Дія» дає можливість отримати послугу або інформацію щодо послуги.  Послуги із земельних питань можна отримати в електронному вигляді через  веб-сайт «Публічна кадастрова карта».
Для отримання необхідної інформації у Центрі надання адміністративних послуг  виконавчого комітету Маневицької селищної ради  просимо звертатися за номером телефону: (03376)2-12-73 або на електронну пошту cnap_man@ukr.net.