Обговорили важливі питання з керівниками державних лісогосподарських підприємств

  • 251

Фото без опису

Нещодавно відбулася  робоча зустріч Маневицького селищного голови з директорами ДП «Поліське лісове господарство» Яциною А.М., «Городоцьке лісове господарство» Онищуком О.А. та «Маневицьке лісове господарство» Радіоном В.О.
Керівниками лісогосподарських підприємств піднімались важливі питання щодо проведення роз’яснень серед населення про недопущення несанкціонованих сміттєзвалищ по населених пунктах, зростання ризику небезпеки виникнення пожеж в зв’язку з настанням сухої погоди. Також на зустрічі обговорювалося питання сплати податків для наповнення бюджету громади. Адже, як зазначив Олександр Оксентійович, що саме своєчасна сплата податків та зборів до місцевих бюджетів є гарантією соціального та економічного розвитку громади.
Крім того, Олександр Гаврилюк щиро подякував присутнім керівникам за безкоштовне забезпечення  паливними дровами сімей загиблих учасників АТО, за сприяння у облаштуванні дитячих майданчиків, парку, території загальноосвітніх і дошкільних закладів.
Також під час обговорення було намічено багато планів щодо нових об’єктів по населених пунктах громади, які найближчим часом за допомогою спільних зусиль лісгоспів та селищної ради набудуть привабливого вигляду для дітвори та жителів Маневицької громади.