Робота з документами, зверненнями громадян та запитами на інформацію, що надійшли до Маневицької селищної ради протягом березня місяця 2021 року

  • 228

На виконання вимог Конституції України, Закону України «Про звернення громадян» та Закону України «Про  доступ до публічної інформації» у загальному відділі виконавчого комітету Маневицької селищної ради проводиться системна робота із забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення громадян та запити на інформацію, забезпечення кваліфікованого та своєчасного розгляду та оперативного вирішення порушених в них питань, задоволення законних вимог заявників.

Робота з документами та організація діловодства
Протягом березня місяця 2021 року в загальному відділі зареєстровано та опрацьовано 340 вхідних, 203 вихідних документів.

Робота із запитами на інформацію
За березень місяць до Маневицької селищної ради надійшло 3 запити на інформацію від фізичних осіб, згідно Закону України «Про  доступ до публічної інформації». З них на 2 запити надано вичерпні відповіді в установлений законодавством термін, ще на один запит готується відповідь.

Звернення громадян
Всього за цей період надійшло 160 звернень громадян. 157 заяв та 3 скарги. З них 156 індивідуальних та 4 колективних звернення. Аналіз питань, з якими звертаються жителі громади, свідчать, що найгострішими є проблеми земельних відносин. Актуальними є проблеми комунального господарства, економічної, цінової, інвестиційної політики, соціального захисту та праці і заробітної плати.