Результати конкурсів, оголошених відділом освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради

  • 206

Фото без опису

31 березня 2021 року у відділі освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради». У конкурсі взяли участь Кушко Оксана Леонідівна та Мартинюк Ольга Степанівна. Претенденти на посаду показали високий рівень знань у законодавстві про освіту та презентували своє бачення перспективного плану розвитку Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради. За результатами конкурсу (іспиту на знання законодавства України та публічної презентації перспективного плану розвитку установи) переможцем  визначено Кушко Оксану Леонідівну.
Кушко Оксана Леонідівна має вищу педагогічну освіту. У 2014 році закінчила Рівненський державний університет, факультет «Українська філологія», спеціальність «Викладач української мови та літератури. Вчитель зарубіжної літератури», диплом магістра. Педагогічний стаж – 9 років. З 2014 року по 2021 рік працювала на посаді вчителя української мови у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с.Кукли. Зарекомендувала себе творчим та креативним педагогом. Окрім педагогічної діяльності Оксана Леонідівна має талант до поезії. У 2015 році вийшла перша збірка поезій «Те, що має місце в моєму серці», друга збірка – у 2019 році «Моє тихе щастя».
Також у цей день відбувся конкурс на заміщення вакантної посади керівника опорного  закладу загальної середньої освіти «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради Волинської області. На посаду керівника опорного закладу загальної середньої освіти «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради претендували 3 кандидати. За результатами конкурсу (іспиту на знання законодавства України, перевірки професійних компетентностей, що відбувалася шляхом вирішення ситуаційного завдання та публічної презентації
перспективного плану розвитку закладу) визначено переможцем Лавренюк Людмилу Віталіївну.
Лавренюк Людмила Віталіївна має вищу педагогічну освіту. У 1978 році призначена вчителем біолоії та хімії  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Цміни. Із 1996 року по 2021 рік працювала на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи опорного закладу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» с.Цміни.
Вітаємо Оксану Леонідівну та Людмилу Віталіївну з перемогою у конкурсах та бажаємо творчих успіхів!