Робочий візит Маневицького селищного голови

  • 236

Фото без опису

7 квітня 2021 року Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк здійснив робочу поїздку до ТОВ «Хайберрі», під час якої відбулося ознайомлення з діяльністю суб’єкта господарювання.
10 років тому власники ТОВ „ Хайберрі” побачили реальний потенціал у тому, що необроблені землі нашої громади придатні для садівництва.  Відтоді розпочалася успішна робота по вирощуванню та  переробці овочів, фруктів, ягід і інших культур.
Під час зустрічі з керівництвом підприємства Сергієм Кіпаренком очільник громади мав змогу наочно ознайомитися із станом справ у господарстві, наголосив на досягненні значних успіхів у вирощуванні садових культур та обговорив можливості і перспективи подальшого розвитку підприємства. «Саме від стабільності та розвитку на території нашої громади агровиробництва, у значній мірі, залежить наповнення місцевого бюджету, розбудова сільських населених пунктів, добробут пересічного жителя села. Тому місцева влада і надалі всіляко підтримуватиме такі підприємства», – підсумував Олександр Оксентійович.