Керівники відділів та управлінь Маневицької селищної ради взяли участь у екологічній акції «Озеленення планети»

  • 244

Фото без опису

Працівники Маневицької селищної ради завжди з задоволенням долучаються  та беруть участь у різних екологічних акціях, які проводяться на території громади. 13 квітня, на запрошення директора державного підприємства «Городоцьке лісове господарство» Олександра Онищука, начальники відділів та управлінь виконавчого комітету селищної ради разом з головою Олександром Гаврилюком, заступником селищного голови Володимиром Фурманчуком та керівником апарату (секретарем) виконавчого комітету Богданом Лавренюком долучилися до екологічної акції «Озеленення планети».
Досвідченими лісівниками ДП «Городоцьке лісове господарство»  інженером лісових культур  Оленою  Некришевич та лісничим Троянівського лісництва Віктором Більчиком було проведено попередній інструктаж для працівників Маневицької селищної ради щодо посадки саджанців.
Всього на території Троянівського лісництва у  32 кварталі в виділі 47 на площі 1.4 га було висаджено більше 4000 тисяч однорічних сіянців сосни.
«Завжди приємно робити добрі справи, а ще приємніше якщо ти бачиш результат своєї праці,  коли посаджені дбайливими руками людей різних сфер діяльності молоді пагони тягнуться до сонячних променів, щоб через декілька десятиліть зашуміти густими та зеленими вітами для наших наступних поколінь», – наголосив селищний голова Олександр Гаврилюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису