Соціально-профілактична робота з сім’ями, дітьми та молоддю

  • 249

Фото без опису

Працівники відділу «Служба у справах дітей» виконавчого комітету Маневицької селищної ради спільно з інспектором ювенальної превенції Камінь-Каширського ВП ГУНП у Волинській області та фахівцями відділення соціальної роботи ТЦСО Маневицької селищної ради  6 квітня обстежили умови проживання та утримання дітей, які опинились в складних життєвих обставинах на території сіл Троянівка, Нова Руда, Градиськ. З батьками були проведені профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про правову відповідальність, згідно чинного законодавства. Із старостами вищезазначених сіл обговорено питання соціально-правового захисту дітей, взаємоінформування та співпраці.
З метою профілактики правопорушень серед дітей, службовці зустрілись з учнями ОЗЗСО «Троянівський ліцей». З дітьми, схильними до девіантної поведінки, були проведені індивідуальні профілактичні бесіди.
7 квітня працівники відділу «Служба у справах дітей» виконавчого комітету Маневицької селищної ради спільно з інспектором ювенальної превенції Камінь-Каширського ВП ГУНП у Волинській області та спеціалістами Маневицького РС філії ДУ «Центр пробації» взяли участь у профілактичному заході з умовно засудженим неповнолітнім.