Проведено щорічну Всеукраїнську акцію «За чисте довкілля»

  • 272

Фото без опису

20 квітня за ініціативи Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка на території громади було проведено щорічну Всеукраїнську акцію «За чисте довкілля». До акції долучилися підприємства, установи та організації різних форм власності з керівниками яких напередодні очільником громади було проведено робочу зустріч.
Основна мета такої акції – це проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, лісових масивів, озеленення територій та створення нових насаджень.
«Напередодні великого християнського свята я звертаюся до кожного жителя долучитися до такої акції у всіх населених пунктах Маневицької громади. Адже разом ми сила, тому прошу усіх навести лад біля своїх будинків, прибрати вулиці, також буду вдячний кожному хто допоможе у наведенні порядку на територіях кладовищ та інших об’єктів соціальної сфери. Кожен повинен розуміти, що чистота  залежить саме від нього, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої громади та кожного населеного пункту зокрема», – зазначив Олександр Оксентійович.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису