Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Маневицької селищної ради

  • 276

Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Маневицької селищної ради під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка . На порядку денному розглянули 35 питаньа саме:
– надання дозволу на зрізання дерев;
– про затвердження заходів з благоустрою в Маневицькій селищній   раді на 2021рік;
– про звіт начальника Маневицького виробничого управління житлово-комунального господарства Ковальського Л.В. про роботу Маневицького ВУЖКГ за 2020 рік;
– про звіт директора КП «Маневицький райсількомунгосп» про роботу КП «Маневицький  райсількомунгосп» за 2020 рік;
– про встановлення тарифу на теплову енергію ПП «Сантехекспо»;
– про створення комісії виконавчого комітету Маневицької селищної ради з питань надання одноразової матеріальної допомоги населенню за рахунок коштів місцевого бюджету, затвердження її персонального складу та Положення про неї;
– про внесення змін до складу комісії з обстеження зелених насаджень на території Маневицької  селищної ради;
– про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25 лютого 2021 року №48 «Про організацію поховання непохованих останків осіб, загиблих під час Першої світової війни в районі с. Гута Лісівська.
Крім того на засіданні було розглянуто ряд питань щодо  надання допомоги на поховання, присвоєння адресних номерів на об’єкти будівництва та надання дозволу на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.