Відбулась нарада директорів, художніх керівників та завідувачів сільських клубів

  • 258

Фото без опису

23 квітня на базі Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбулась нарада директорів, художніх керівників та завідувачів сільських клубів. Перед початком наради у фойє Центру культури та дозвілля клубні працівники ознайомилися з виставкою робіт народних умільців «Великодній вернісаж».
Відкрив нараду начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний, який проаналізував роботу клубних закладів у першому кварталі 2021 року, поставив ряд завдань щодо підготовки до відзначення державних, професійних, великодніх свят, проведення Днів села. Також було наголошено на прибиранні територій навколо закладів культури, приміщень та пам’ятників, якісному проведенні культурно-мистецьких заходів, трудовій дисципліні, виконанні на належному рівні своїх посадових обов’язків.
Перед клубними працівниками виступили, провели інструктаж та навчили правильному користуванню вогнегасниками, роздали інформаційно-методичні матеріали та буклети працівники Державної пожежно-рятувальної частини 13 смт Маневичі УДСНС України у Волинській області.
Відповідно до плану роботи наради та з метою обміну досвідом заслухано інформації директора Старочорторийського будинку культури Олександра Свентого щодо організації культурно-дозвіллєвої дільності та директора Великояблуньківського будинку культури Надії Білан щодо виявлення, збереження та популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини.
Для учасників наради провела майстер – клас з писанкарства майстриня з розмальовування писанок та крашанок селища Маневичі Тетяна Миколаївна Шидловська.
Під час вільного спілкування учасники наради обговорили інші повсякденні питання роботи в умовах карантинних обмежень, проведення ремонтів, покращення матеріально-технічної бази.
Завершив нараду Олександр Піддубний на приємній ноті. Грамотами відділу культури та туризму Маневицької селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису